Силиконова влагоизолационна боя

Начало / Portfolio / Силиконова влагоизолационна боя

Силиконова влагоизолационна боя

За различни размери, моментни наличности или повече информация, моля свържете се с нас: 082-842-844; 082-845-397; elektraruse@abv.bg

ОПИСАНИЕ


Влагоизолационна боя за шперплат представлява хомогенна суспензия от светло- и атмосфероустойчиви пигменти, пълнители в разтвор на акрилатен полимер, силиконова емулсия и специфични добавки. Боята за дюшемета притежава отлична покривност, добро сцепление с основата, ниска водопоглъщаемост. Влагоизолационната боя защитава повърхностите от вредни атмосферни въздействия – влага, вода, температурни промени, издръжливо на механично въздействие, износване, напукване. Нанасянето на боята се извършва чрез четка, валяк или шприцоване върху суха и почистена от прах повърхност.

Употреба и приложения

  • Начин на употреба: Не се допуска нанасяне при температури по-ниски от 5°С, а инструменти и зацапани места се почистват с вода. Продуктът се произвежда в консистенция готова за нанасяне. При необходимост се разрежда с вода. Да се съхранява в сухи и закрити складови помещения при температури от 5° до 30°С. Да се пази от замръзване при съхранение и транспорт.
  • Приложения: За запечатване на плоскости шперплат, дюшемета, шперплат за под на товарни автомобили.

Размери

Разфасовка (литър)
0.175
1

Технически характеристики

КатегорияЕдиница
Разход150-200 gr/m2
Време за съхнене4 часа при 20°С
Разрежданеготов за употреба